Aanbod Zang

Introductie

Vanaf April gaat ATA zanglessen aanbieden onder leiding van docente Kelly. Er zullen zowel privé- als groepslessen komen voor alle leeftijden. Tijdens de groepslessen gaan we aan de slag met het meerstemmig zingen en leer je om je stem goed te gebruiken. Naast het technische gedeelte wordt er natuurlijk ook gewerkt aan de performance, maar het belangrijkste is dat het vooral leuk moet zijn!
Wanneer je ervoor kiest privéles te nemen, staat individuele aandacht centraal en ga je samen met Kelly één op één werken aan het ontwikkelen van je eigen sound, techniek en performance.

Groepslessen

De groepslessen zullen worden ingedeeld op leeftijd. Denk hierbij aan een les kids, teens, en volwassenen.
Iedereen is welkom van jong tot oud! Elke groep is uniek en daarom gaan we ook iedere week aan de slag met andere nummers en arrangementen die bij jouw groep passen. Hierdoor proberen we in één les van een uur echt de eigen sound van de groep te vinden en het uiterste uit de les
te halen. Van het ontwikkelen van je stemtechniek tot de performance.

Privélessen 

Moet je je voorbereiden op een belangrijke auditie, een optreden, óf wil je gewoon meer individuele aandacht, dan kan je kiezen voor privéles. Hierbij gaan we één op één aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen sound en goede zangtechniek. Aan het begin van de les zullen we doelen gaan stellen. Wat wil je precies bereiken met de
privélessen en heb je misschien problemen waar ik je bij kan helpen?! Hierdoor halen we het uiterste uit de les en uit jouzelf!

Inschrijven

Wil jij er zeker van zijn dat je een plekje kunt bemachtigen in één van de groepslessen zang, schrijf je dan snel in want vol = vol!!!
De exacte startdatum, dagen en tijdstippen volgen nog. Dit wordt nader bepaald.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en groepen, zullen we in overleg kijken naar de dag die jou het beste uitkomt. Mocht het nou zo zijn dat de lesdagen je niet passen, dan vervalt de aanmelding uiteraard zonder verdere verplichtingen.