Contributie

Hieronder vindt u de maandelijkse contributie per les. De prijzen zijn afhankelijk van de les duur en daarom verschillend. Al onze danslessen zijn 90minuten en al onze (groeps)zanglessen 60minuten. Bij het volgen van meerdere lessen, ontvangt u korting! Ook biedt ATA een familie korting aan, deze korting geldt voor het hele gezin. Als er een tweede lid uit het gezin bij komt, krijgt deze persoon 15% korting. Mocht er nog een derde of vierde persoon bijkomen, krijgt hij/zij ook 15% korting! *

Danslessen Prijs
Hiphop (alle groepen) € 37,45
Breakdance€ 37,45
Dancehall € 37,45
Heels€ 37,45
Combi Les | 2 lessen naar keuze€ 46,45
Triple Les | 3 lessen naar keuze € 56,45
Allround | Alle lessen naar keuze € 61,50,-
Zanglessen                                                 Prijs
Groepslessen (alle groepen)              € 31,45 p/m
Talent class       € 37,45 p/m
Priveles               € 37,45 p/l

* LET OP! Wij schrijven een heel seizoen maandelijks automatisch de contributie af. Wij gaan ook alle schoolvakanties door, behalve de kerstvakantie én heel augustus. De contributie wordt dus WEL afgeschreven ook al zijn er geen lessen in de vakanties of in de maand Augustus. 

RITTENKAARTEN

Wil je niet ergens aan vast zitten of lukt het je gewoonweg niet elke week om bij de les aanwezig te zijn? Dan is een rittenkaart echt iets voor jou! Wij hebben 3 verschillende rittenkaarten, met 5 lessen, 10 lessen of 15 lessen. Met deze rittenkaarten kun je elke les volgen die je wilt. De docente van deze les zal dan een les afstempelen op jouw rittenkaart.  

Danslessen Prijs
Rittenkaart - 5 lessen € 60 ,- (€12,- per les)
Rittenkaart - 10 lessen€ 110 ,- (€11,- per les)
Rittenkaart - 15 lessen € 150 ,- (€10,- per les)

Stichting rechtop / stichting leergeld

Stichting Rechtop en stichting Leergeld zijn stichtingen die er zijn voor hen die graag mee willen doen, maar dat door bijvoorbeeld de huidige financiële situatie niet kunnen. Voor iedereen moet ruimte zijn om mee te kunnen doen dus zijn zij er om daarbij te helpen. All The Above steunt dit initiatief uiteraard en door u aan te melden bij één van deze stichtingen krijgt u, wanneer u daarvoor in  aanmerking komt, een speciale kortingsregeling.  Kijk voor meer informatie, of aanmelding op www.rechtop.nu of op www.leergelddeventer.nl en doe mee!*

*LET OP! Stichting Leergeld en Stichting Rechtop dekken niet het gehele contributie bedrag van het gehele dans/zang seizoen er zal dan altijd nog een klein bedrag bij betaald moeten worden. Dit kan per maand of eenmalig. 

Voorwaarden

1.  Het opzegtermijn bedraagt 2 maanden;
2. De cursist mag niet deelnemen aan de lessen als het lesgeld niet op tijd betaald is;
3. De contributie wordt aan het eind van elke maand afgeschreven a.d.h.v. automatische incasso;
4. De gratis proefles vervalt als de deelnemer lid wordt van dansschool All The Above.
5. Tijdens de lessen kunnen er video’s gemaakt worden voor social media. Met een inschrijving stemt de cursist toe dat wij dit gebruiken voor social media. 

Optreden

Dansschool All The Above doet mee aan diverse optredens gedurende het seizoen. Normaliter doet elke cursist hier standaard aan mee. Indien de cursist niet mee wil doen aan optredens, dient dit in het begin van het seizoen of bij moment van inschrijving aangegeven te worden bij de desbetreffende docent. Op deze wijze kan de docent rekening houden met de choreografie en de opstellingen.