Contributie

Hieronder vindt u de maandelijkse contributie per les. De prijzen zijn afhankelijk van de les duur en daarom verschillend. Al onze danslessen zijn 90minuten en al onze (groeps)zanglessen 60minuten. Bij het volgen van verschillende lessen, ontvangt u korting!

Als u twee verschillende lessen volgt, betaalt u €44,95 per maand (alle combinaties mogelijk). Ook kunt u voor 3 verschillende lessen kiezen, dit voor slechts €54,95 per maand. Stel, u kunt geen genoeg krijgen van het dansen en zingen en wilt zo veel mogelijk lessen volgen per maand, dan is ons All Round pakket echt iets voor u! Voor slechts €60,- per maand mag u alle lessen volgen die u maar wilt.

Ook biedt ATA een familie korting aan, dit voor het hele gezin. Als er een tweede lid uit het gezin bij komt, krijgt deze 25% korting. Mocht er nog een derde persoon bijkomen, krijgt deze zelfs 50% korting! En mocht er nou nog iemand uit het gezin graag willen dansen of zingen, dan krijgt hij/zij zelfs 75% korting!

Danslessen Prijs
Hiphop Kids 6 - 8 Jaar € 35,95
Hiphop Kids 9 - 11 jaar€ 35,95
Hiphop Junioren 12 - 15 jaar€ 35,95
Hiphop Adults 16 - 30 jaar€ 35,95
Hiphop Ladies 30+ € 35,95
Breakdance Kids 6 - 11 jaar€ 35,95
Breakdance Teens 12+ € 35,95
Dancehall € 35,95
Heels Class 16+ € 35,95
Combi Les | 2 lessen naar keuze€ 44,95
Triple Les | 3 lessen naar keuze € 54,95
Allround | Alle lessen naar keuze € 60,-
Selectie Hiphop€ 44,95
Selectie Hiphop Kids€ 44,95
Zanglessen                                                 Prijs
Groepslessen: Kids/teens/volwassenen              € 29,95 p/m
Priveles: Wekelijkse les            € 34,95 p/l
Talent class: 1,5 uur per week       € 39,95 p/m
Priveles: 1x in de twee weken een les.               € 44,95 p/l
Priveles: 1 losse les á 45min.       € 49,95 p/l

LET OP!

Let op! De prijs van de groepszanglessen zijn per maand en de prijs van de privé zanglessen is per les.”

Voorbeeld: Wanneer er gekozen wordt voor 1 losse privéles betaalt u dus €49,95 en wanneer u ervoor kiest om 1 x in de 2 weken een privéles te volgen dan zakt de prijs naar €44,95 per les.

*Wanneer blijkt dat er voldoende talent is onder de leerlingen zal daarvoor een speciale talent class opgezet worden.  Tijdens deze class zal dieper worden ingegaan op de stof. De techniek gaat verder dan bij de reguliere groepslessen. Denk hierbij aan meer complexe arrangementen zoals bijvoorbeeld bij Pentatonix.  Heb je altijd al meer op de voorgrond willen treden met jouw talent, dan zal je door deze class zeker goed voorbereid zijn.

STICHING RECHTOP & STICHTING LEERGELD

Stichting Rechtop en stichting Leergeld zijn stichtingen die er zijn voor hen die graag mee willen doen, maar dat door bijvoorbeeld de huidige financiële situatie niet kunnen. Voor iedereen moet ruimte zijn om mee te kunnen doen dus zijn zij er om daarbij te helpen. All The Above steunt dit initiatief uiteraard en door u aan te melden bij één van deze stichtingen krijgt u, wanneer u daarvoor in  aanmerking komt, een speciale kortingsregeling.  Kijk voor meer informatie, of aanmelding op www.rechtop.nu of op www.leergelddeventer.nl en doe mee!

Voorwaarden

1.  Het opzegtermijn bedraagt 1 maand;
2. De cursist mag niet deelnemen aan de lessen als het lesgeld niet op tijd betaald is;
3. De contributie wordt elke 26e van de maand afgeschreven a.d.h.v. automatische incasso;
4. De gratis proefles vervalt als de deelnemer lid wordt van dansschool All The Above.

Optreden

Dansschool All The Above doet mee aan diverse optredens gedurende het seizoen. Normaliter doet elke cursist hier standaard aan mee. Indien de cursist niet mee wil doen aan optredens, dient dit in het begin van het seizoen of bij moment van inschrijving aangegeven te worden bij de desbetreffende docent. Op deze wijze kan de docent rekening houden met de choreografie en de opstellingen.