Van 11 t/m 19 november vinden voor de 12e keer de Deventer DansDagen plaats met workshops, films en voorstellingen. Traditiegetrouw wordt DDD op de slotdag afgesloten met Deventer Danst! Dit jaar heeft de voorstelling de titel Deventer danst Samen! Docenten en choreografen zijn gevraagd naast een eigen choreo er ook 1 samen te maken.In het kader van het festival Focus op Indonesië is er een speciaal onderdeel Keizerslanden danst! opgenomen met diverse workshops Indonesische dans en een korte afsluitende voorstelling Javaanse dans. Tijdens DDD is een expositie te zien met werk van beeldende amateurkunstenaars op Keizerstraat 70 (voorheen Leeuwenkuil).

DOP is het evenement waar amateurverenigingen en groepen zich presenteren aan het grote publiek en vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag van maart.

Tussen 12.30 en 17.30 uur zijn de diverse optredens te zien in zalen en foyers van de Deventer Schouwburg en de foyer van de Leeuwenkuil. Ieder optreden duurt maximaal 30 minuten en ook dit jaar staat weer een team van deskundige recensenten paraat om de optredens beoordelen.

Hiphop Kingz

Met deze organisatie organiseren wij een keer in het jaar ons hoofd event. ( HHK Festival ) dit event is uitgegroeid tot een van de grootste dans events van Nederland. Met meer dan 3800 dansers en dansliefhebbers uit heel nerderland en europa gaat het dak eraf!

UDO

UDO staat voor “United Dance Organisation”, en is een internationale dansbond, met vestigingen in steeds meer landen.
We bestaan al 10 jaar en willen nu ook in Nederland en België het hiphopdansen verder ontwikkelen. Wij willen er in Nederland en België voor zorgen dat er, voor dansers en dansteams die écht hiphopdansen, een plaats is waar zij hun danskunsten kunnen vertonen. Maar ook de kans hebben om met hun optreden competities op nationaal en internationaal niveau mee te doen, zodat ze zich kunnen meten met de beste hiphop dansers in de wereld.

De UDO heeft een jaarlijkse wedstrijdkalender met diverse wedstijden met solo-, duo en teamcategorieën. Gericht op dansen! Want dansen is een gevoel. Dansen zit in je hart. UDO wil een bond zijn, waar het hiphop danshart de ruimte krijgt. Want het gaat niet om de pasjes alleen. Het is juist het gevoel, de ziel van de dans, die het  tot een geweldige performance maakt. Want dansen is een vorm van kunst, expressie, performance en gevoel.

Omdat de UDO een wereldwijde organisatie is, gaat het niet alleen om wedstrijden in Nederland. Nee, wij verzorgen ook Europese en Wereldkampioenschappen. En daar kan je allemaal aan mee gaan doen!