Julia Nettuno

Ciao! Mijn naam is Julia Nettuno. Ik dans sinds ik 4 jaar oud ben heb eigenlijk altijd niets anders gedaan! Ik heb les gehad in verschillende stijlen waaronder: (show) jazz, ballet, tapdance en streetdance. Dansen is voor mij eigenlijk altijd datgene geweest wat het meeste met me doet. Tot nu toe heb ik altijd zoveel mogelijk aan de kant gezet om te kunnen blijven dansen. It’s a passion!

3 jaar geleden ben ik komen dansen bij de dansschool All The Above en heb me direct weten te plaatsen in de selectie crew Adults (ALL THE ABOVE). Zo trots als ik was kreeg ik na een jaar aangeboden om de lessen van de kids (6 t/m 11 jaar) te mogen verzorgen! In deze lessen streef ik naar 5 factoren die ik mee wil geven:

– Variatie
– Muzikaliteit
– Techniek
– Sfeervol / gezellige vibe
– RESPECT

Sinds 2018 verzorg ik ook de Heels Class bij All the Above! Dit is een vrouwelijke sexy stijl op hakken. In deze les probeer ik het de meiden zo comfortabel mogelijk te maken en is de factor “sfeervol” de belangrijkste factor in deze class!

Zelf dans ik verschillende stijlen omdat ik zelf veel energie en kracht haal uit vernieuwing. Ik dans hiphop, dancehall, afro & female. In augustus 2018 start ik met mijn nieuwe opleiding: Urban Dans aan RijnIjssel in Arnhem. Dit was vroeger mijn grootse droom alleen durfde er nooit aan te gaan door sommige onzekerheden, toch heb ik me weten te plaatsen om direct aangenomen te worden met de audities! Na de opleiding zal ik zien waar de kansen liggen en zal alles vol dankbaarheid met twee handen aangrijpen!
Ik hoop nog lang les te mogen geven bij dansschool All The Above en wil iedereen daarom uitnodigen voor een proefles bij mij of bij een van mijn andere talentvolle, lieve collega’s.