Kelly

Van jongs af aan ben ik al bezig met muziek. Het is er met de paplepel ingegoten. Al op hele jonge leeftijd wist ik dan ook al dat ik niets minder wilde dan op het podium staan en dat ik van zingen mijn beroep wilde maken. Na vier jaar te hebben gestudeerd op het conservatorium en daar cum laude te zijn afgestudeerd is dat gelukt. Alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd en meegemaakt wil ik nu graag overbrengen aan anderen.

Momenteel geef ik les bij de bekendste zangschool in Nederland, Babette Labeij in Amsterdam. Hier geef ik groepslessen aan kids waar ik Kinderen voor Kinderen mee zing. Ook geef ik les aan talent klassen waar ik hele toffe meerstemmige arrangementen mee kan uitwerken.

Naast lesgeven treed ik veel op met mijn coverband, This Is Beethoven. We spelen op festivals met 15.000 man publiek, maar ook op bijvoorbeeld bedrijfsfeesten in binnen- & buitenland. Vaak sta ik dan natuurlijk zelf vooraan op het podium als de leadzangeres, maar soms zing ik ook nog wel eens op de achtergrond. Als backing vocalist heb ik met veel
toffe artiesten mogen samen werken, waaronder Van Velzen, Waylon, Dre Hazes, Xander de Buisonjé etc. Één van de leukste dingen van het vele optreden vind ik het entertainen van het publiek. Ik maak er graag een onvergetelijke avond van!

Heb jij, na het lezen van dit alles, ook zin om aan de slag te gaan? Ik wel!
Je kunt je HIER aanmelden voor een gratis proefles en wie weet zien we elkaar snel.